Om oss

Claystation Animationsstudio

Claystation startade 2008 och är en animationsstudio som består av Sanne Hellberg och Rebecka Ryngfors. Vi producerar kampanjfilmer, vinjetter, kortfilmer och musikvideos med stop-motion-teknik i olika material som lera, cut-out, dockor och tecknat. Animerad film har stor potential att spridas på sociala medier eftersom många gillar genren och blir glada när de ser hantverket i stopmotion-animerad film.

 

Vår fullt utrustade, professionella studio är belägen i Malmö, men vi tar uppdrag från hela Sverige. Viktigast för oss är nöjda kunder och att skapa handgjord och originell film med glimten i ögat!

 

www.claystation.se

 

claystation@live.se

0046-(0) 73 923 84 03 Sanne

0046-(0) 70 356 72 76 Rebecka

 

Rebecka Ryngfors

Rebecka är utbildad Scenproducent vid Malmö Högskola och tog kandidatexamen 2009. Rebecka har ett gediget filmintresse och har praktiserat på både filminspelning och tv samt medverkat vid en mängd mindre filmproduktioner innan hon med Sanne startade animationsstudion Claystation. Rebecka älskar att bygga modeller och figurer, att animera roliga scener samt vara delaktig i livliga manusdiskussioner.

 

Sanne Hellberg

Sanne är också utbildad Scenproducent vid Malmö Högskola och har en kandidatexamen sen 2009. Sanne har ett stort intresse för scenografi och studerade på scenografilinjen på Romerike folkehögskole innan hon beslöt sig för att stadga sig i Malmö och starta Claystation. Sanne älskar att klippa och klistra, bygga fantasifulla modeller och att animera i timmar.